sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Suosikkikampaukseni nyt

Tämä kuva on minulle erityinen, sillä hyvä ystäväni otti sen ja toinen hyvä ystäväni photoshoppasi sen. Kiitos S.S ja T.R!
Jo pitkään olen enimmäkseen tykännyt laittaa joko suoristusrautakiharat tai pisimmät klipsipidenteeni. Kyllähän se on niin että nopeita ja näyttäviä hiusstailauksia tulee tehtyä omaan heduun eniten. Uusin nopea ja näyttävä suosikkini on kuvassa näkyvä kiertonuttura. Aiemman postauksen ekalta opetusvideolta voi katsoa helpon tavan tehdä kiertonuttura. Kuvan kampauksen olen tehnyt hieman haastavammalla tavalla eli pujottelemalla yksittäisiä hiussuortuvia kuminauhahiuspannan ympärille. Aikaa meni alle kaksi minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta blogista Vivi! Olen yrittänyt saada kuvan kampausta tehtyä itselleni, mutta panta ei pysy sitten millään päässäni. Mikä avuksi vai onko vika päässä? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oleppas hyvä!

      Heh, vika ei varmasti ole päässä. Kokeilepa seuraavia vinkkejä:

      1. Liukkaat hiukset pysyvät heikommin paikallaan, joten hiuksia voi tuotteiden avulla tehdä vähemmän luisuviksi. Lakat, muotoiluvaahdot, geelit...

      2. Korvien edessä olevat osiot kannattaa pyörittää tiukasti nauhan ympärille, vaikka muut hiukset vain tunkisi miten sattuu pannan otteeseen.

      3. Itselläkin panta vähän tykkää valua, joten pidän pannan etuosaa hyvin lähellä otsaa. Jos panta on sellainen joka ei kiristä purista, niin mikään ei estä pitämästä sitä otsan päällä jonkin verran.

      Toivottavasti tästä oli apua.

      Poista