lauantai 27. heinäkuuta 2013

Klipsipidenteet & Iisi Kiertokampaus

Ostin kaukolaukaisimen ja otin tämän postauksen kuvat itse. Suosittelen kyseistä kapinetta kaikille, joilla ei ole aina kuvaajaa saatavilla.

Sanoja kampauksesta

Olen ollut tässä kuminauhapantarinkulan avulla tehtävän kiertokampauksen lumoissa. Se on niin kaunis ja niin helppo tehdä! Olen testaillut erilaisia variaatioita. Tätä postausta varten asensin itselleni toisiksi pisimmät klipsipidenteeni. Sitten pistin kuminauhapantarinkulan paikoilleen. Ja lopuksi kiertelin korvien päällä olevat hiukset tyvipituuksistaan nauhan ympärille. Jos olisin halunnut, olisin voinut päällystää nauhan kokonaan hiuksilla takaosassa. 

Lookkia voi tehostaa käyttämällä erilaisia lämpötyökaluja. Pidenteissäni oli valmiiksi kiharruspuikkolaineet. Juttu on niin, että käsittelen pidenteitäni aika harvoin. Samoilla kiharoilla tai laineilla pärjää monta kertaa. Mainittakoon vielä että yleensä muotoilen oman tukan (ainakin latvojen osalta) samaan tekstuuriin kuin mitä pidennehiukset kulloinkin ovat. Eli kihara & kihara, laine & laine ja suora & suora. Kiireen takia jätin omat hiukset suoriksi, mutta se ei ollut ongelma koska niiden latvat eivät jääneet paljoakaan näkyviin. Kampaukseen saa tehostusta myös kohottamalla nauhan yläpuolella olevia hiuksia käsin vetäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti