perjantai 3. kesäkuuta 2011

Anna ja kaksi munkkivalkkinutturaa -kampaus

Anna
Ohjeet


1. Jaa hiukset kolmeen osaan: Alaosa, Yläosa, Etutukka (tai jos sinulla ei ole otsista niin ota erilleen etutukan kokoinen alue). Huomaa että alaosa rajaantuu yläosasta vaakasuorahkolla jakauksella kuvan mukaisesti.


2. Laita ylä- ja alaosa omille ponnareilleen. Aloita yläosasta. Huomaa että yläosan ponnarityvi sijoittuu näkymättömän keskipäänjakauksen vasemmalle puolelle. Huomaa että alaosan ponnarityvi sijoittuu näkymättömän keskipäänjakuksen oikealle puolelle. Huomaa myös kuinka ylä- ja alaponnarialueiden välinen jakausraja katoaa näkyvistä.

Vinkki: Käytä laadukasta aukikampausharjaa hiusten silottamiseen. Jos sinulla ei ole sellaista, hanki sellainen välittömästi. Jos et hanki niin kadut sitä katkerasti joka kerta kun hiusten silotuksesta ei meinaa tulla mitään.

Vinkki: Suihkuta niskavilloihin lakkaa ja lipaise ne aukikampausharjalla kiinni muuhun tukkaan. Toista käsittely tarvittaessa. Jos niskikset ovat jo melkein talttuneet, niin voit myös tehdä loppusilauksen tuoreeltaan lakattuun tukkaan lakkapullon kyljellä, harjan takapuolella tai  kämmenen reunalla.


2. Ks edellinen tekstipätkä.


3. Ota kaksi samankokoista munkkivalkkia. Vedä yläponnarin hiukset toisen munkkivalkin läpi. Vedä alaponnarin hiukset toisen munkkivalkin läpi. 

4. Levittele hiusmassa nousemaan munkkivalkkien sisältä kuin vesi suihkulähteestä. Tuperaa hiukset suihkulähdeasentoon. Tupeerauksen karvaisuus ja pehmeys saa jäädä näkyviin lopputuloksessa, joten anna mennä vain tupeeraten.


4. Ks edellinen teksti.

Ps. Tämähän nyt on vain vaihekuva, mutta mikään ei estä esiintymästä myös tällä villihköllä lookilla ihmisten ilmoilla. Ei ainakaan voi sanoa, etteikö tyvessä olisi nostetta. :)


5. Sitten onkin aika väännellä tupeerattujen hiusten latvat munkkivalkkinuttura-aihioiden juurelle ja pinnittää ne paikoilleen. Pidä huoli että munkkivalkit peittyvät omahiuksen alle. 

Seliseli: Itsellä oli käytössä vaalea ja tumma munkkivalkki. Ideaalitilanteessa munkkivalkin väri vastaa omatukan väriä tai valtaväriä. Näettekin ekassa kuvassa varoittavan esimerkin siitä kuinka tumma valkki kulottaa vaalean hiuksen alta.

 Tietysti joissain tilanteissa voi säväyttää käyttämällä tarkoituksella omasta väristä poikkeavia munkkivalkkeja. Silloin niitä ei tarvitse päällystää hartaudella omahiuksella vaan niitä voi jättää enempikin näkyville.

6. Tupeeraa etutukan tyveä kevyesti sivulle päin. Suihkauta tupeerausjakausten väleihin lakkaa ja harjaa otsis lopulliseen sijaintiinsa. Huomaa että etutukan sivulle suunnattu latva lepattaa rentona eli sitä ei ole tärkätty tai naulattu paikoilleen. Ja se salaisuushan oli se, että sivusuuntaan tupeerattu lakattu tyvi pitää homman kasassa.

4 kommenttia:

  1. Oijoi! Sinun blogi tuli minun tietoisuuteen kuin tilauksesta!!! Olen siis Minna ja kohta valmistumassa meikkaaja-maskeeraajaksi ja olen tumpelo tekemään kampauksia. ;D Täältähän saan taas lisää oppia, vinkkejä ja ideoita. :)

    http://glitz8glam.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Moi Minna!

    Tervetuloa tukkablogiin imemään tietotaitoa! :) Kävin myös tsekkaamassa sinun blogisi. Hyvä ote sulla!

    VastaaPoista
  3. tää kampaus voisi olla siisti vaikkapa ylppäreissö!

    VastaaPoista
  4. Ihan totta. :) Luin jostain blogista, että yo-lakin rinnalle on tullut kukkamainen lyyrallinen mustavalkokoriste. Se olisi hieno tuossa nutturakampauksen kyljessä.

    VastaaPoista