sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Ihana Anna ja kieputuskampaus


Ohjeet


1. Jaa hiukset kolmeen osaan: alaosa, yläosa ja kasvojen hiusrajasuipale. Alaosan tulee olla yläreunaltaan väärinpäin käännetyn U-kirjaimen muotoinen. Kasvojen hiusrajasuipale sisältää sivuhaitulat ja etutukan tai jos sitä ei ole niin etutukan kokoisen hiusalueen. Voit tehdä "etutukasta" ison tai pienen.

2. Jaa yläosa pystysuunnassa kahteen yhtä suoreen osioon. Kieputa osiot ja asettele ne ristikkäin. Suuntaa latvat kasvoille päin ja kiinnitä ne etutukan taakse. Jos pituuksia riittää, voit suunnata ylimenevät osat vielä takaisin taakse pään toista sivua myöden.


3. Jaa alaosa pystysuunnassa kahteen yhtä suureen osaan. Kieputa osiot ja asettele ne ristikkäin. Suuntaa latvat kasvoille päin ja kiinnitä ne etutukan taakse. Jos pituuksia riittää, voit suunnata ylimenevät osat vielä takaisin taakse pään toista sivua myöden. Kuvassa alaosan oikea puoli on vielä käsittelemättä.


3. Tältä näyttää kieputuskampauksen takaosa. Koristeena on helmiä, jotka killuvat hengettömien nokassa. Voit käyttää myös muita kivoja hiuskoristeita.


3. Kieputuskampaus takaviistosta.


4. Voit jättää etutukan ja sivuhaitulat auki. Voit myös tupeerata etutukkaa ja suunnata sen taakse kuvan mukaisesti. Mahdolliset pitkät latvat voi kieputella koristeelliseksi yksityiskohdaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti