torstai 3. maaliskuuta 2011

Helppo kiertokampaus vanhahtavaan tyyliin


Ohjeet

1. Ota pieni aloitusosio. Sen äärirajat ovat jakaus, kasvojen hiusraja ja vapaana killuva hiusmassa. Kierrä hiusta kuvan mukaisesti.


2. Työskentele näkymätöntä kehää myöten. Ota aina pieni määrä lisäyshiusta kulloisenkin sijaintisi kohdalta, eli hiusrajoilta tukikätesi alapuolelta. Kierrä lisähius yläkautta jo kierrettyyn hiusmassaan.

Huom! Kierrä jokainen lisäysosio napakasti liittämiskohdallaan hiusmassaan. Kun teet näin, kierretystä hiusmassasta tulee koko matkalta yhtä paksu. Jos lisäysosiot liitetään löysästi hiusmassaan, kampauksesta tulee toispuoleinen. Eli kierron alkupää on laihaa lirua ja loppupää paksua jöötiä.


3. Kierrä tyttö kierrä. Tai jos olet poika, niin kierrä poika kierrä. :) Kiertotekstuuri saa olla hieman suttuista.


3. Kierrä. Päällihiukset saattavat ruttuilla. Ne voi kiertotyön valmistuttua pintasilottaa. Löysät rutut voi kiinnittää kierteen sisäkaareen piiloon pinneillä.


4. Kierrä. Voit kiertää hiusrajat koko matkalta eli silloin aloituskohta on sama kuin lopetuskohta. Tämä onnistuu jos sinulla ei ole otsista tai jos se on riittävän pitkä. Käteen jäävän hännän voi jemmata alkukaarteen kylkeen ja pinnittää.

Taijalla on reilusti ohennettu hehtaariotsis, lopetin päätä myöden kiertämisen vasemman korvan eteen. Kiersin käteen jääneen hännän koko pituudeltaan. Suuntasin kierretyn hännän otsiksen takarajan päälle kurkottamaan kohti aloituskohtaa.

5. Saatuasi kätesi vapaiksi voit vielä möyhiä ja venytellä aikaansaamaasi luomusta. Muista jemmata myös päällihiusten rutut. Pinnitä, voit hoitaa kiinnityksen myös hengettömillä.



6. Valmis kampaus vasemmalta sivulta.


6. Valmis kampaus oikealta sivulta.


6. Valmis kampaus yläviistosta.


6. Valmis kampaus edestä.

Huom! Älä ole yksi niistä joiden kampaus näyttää hyvältä kaikista muista kuvakulmista paitsi edestä. Kun möyhit kiertokampausta lopulliseen muotoonsa, tsekkaa että etupuoli on kunnossa. Et halua näyttää esimerkiksi Lambi-lampaalta.

Ps. Hiustesi ei tarvitse olla kovin pitkät tähän kampaukseen. Tärkeintä on että ne joten kuten ylttyvät kierrettäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti